Ακολουθήστε μας:    
About Us

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Καλωσορίσατε στην ASTACON τον σύμμαχό σας εδώ και χρόνια στον κόσμο της κατασκευής και της ανακαίνισης κατοικιών (διαμερίσματα, μονοκατοικίες, βίλες) και επαγγελματικών χώρων (γραφεία, καταστήματα, ξενοδοχεία, Airbnb, τουριστικά καταλύματα).

About Us

Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και άριστα καταρτισμένους μηχανικούς, εργοδηγούς, τεχνικούς και έμπιστους συνεργάτες. Στο ταξίδι της ανακαίνισης και της κατασκευής, είμαστε εδώ για να σας καθοδηγήσουμε, να σας εμπνεύσουμε και να κάνουμε τα όνειρά σας πραγματικότητα, καθώς πιστεύουμε ότι ένας χώρος δεν είναι απλώς ένας τόπος, αλλά η σκηνή της ζωής σας. Αφοσιωμένοι στη δημιουργία όχι απλώς χώρων, αλλά εμπειριών, αναδεικνύουμε τον πραγματικό δυναμισμό της ανακαίνισης και της κατασκευής.

Οι τρεις βασικοί πυλώνες της εταιρείας μας είναι:


Η ποιότητα

Η συνέπεια

                    Η προσαρμοστικότητα

Γιατί να προτιμήσετε την εταιρεία ASTACON;

Ως τεχνική εταιρεία με έδρα την Αθήνα (Ζωγράφου, Ταύρος) διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο συνεργατών, γεγονός που διευκολύνει στη διεξαγωγή έρευνας αγοράς σύμφωνα με τις ανάγκες σας, με σκοπό να υλοποιήσουμε το έργο σας που είναι και δικό μας έργο στο χαμηλότερο δυνατό κόστος. Κατανοούμε ότι κάθε έργο είναι μοναδική ευκαιρία να δημιουργήσουμε κάτι εξαιρετικό, και αυτή είναι η αποστολή και το όραμά μας.

Επιτρέψτε μας να σας συνοδεύσουμε σε αυτό το ταξίδι της μεταμόρφωσης και να δημιουργήσουμε μαζί τον ιδανικό χώρο για τη ζωή σας και την εργασία σας.

Ανακαλύψτε όλες τις υπηρεσίες που παρέχει η εταιρεία μας και επικοινωνήστε μαζί μας για να προγραμματίσουμε το ραντεβού μας.