Ακολουθήστε μας:    

Υπηρεσίες

Ανανεώστε τον χώρο σας με τις υπηρεσίες ανακαίνισης που προσφέρει η τεχνική εταιρεία ASTACON με έδρα την Αθήνα (Ζωγράφου, Ταύρος). Για οποιοδήποτε είδος ανακαίνισης (ολική ή μερική) ενδιαφέρεστε και επιλέξετε:

Ακολουθούμε τα παρακάτω πέντε βήματα

Από ολικές ανακαινίσεις μέχρι μικρές αλλαγές που θα αναβαθμίσουν τον χώρο σας, είμαστε εδώ για να καλύψουμε όλες τις ανάγκες σας. Με την εμπειρία μας και την προσήλωσή μας στην ποιότητα, εξασφαλίζουμε εντυπωσιακά αποτελέσματα που θα σας ικανοποιήσουν.

ΤΕΧΝΙΚΕΣ
ΕΡΓΑΣΙΕΣ

ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Στην τεχνική εταιρεία ASTACON θα βρείτε έμπειρα και οργανωμένα συνεργεία για την εκτέλεση όλων των τεχνικών εργασιών που χρειάζεται η ανακαίνιση του σπιτιού σας ή του επαγγελματικού σας χώρου.

Χρησιμοποιούμε σύγχρονα υλικά, υψηλής ποιότητας, πετυχαίνουμε άριστα αποτελέσματα με διάρκεια στον χρόνο και σε προσιτές τιμές.

Κύριος πυλώνας της επιτυχίας μας είναι η συνεργασία με καταρτισμένους τεχνίτες, οι οποίοι σε κάθε έργο που αναλαμβάνουν, διασφαλίζουν ότι η εργασία πραγματοποιείται με ακρίβεια, ασφάλεια και σεβασμό προς τον πελάτη.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπηρεσία ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ.

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ

Αναβαθμίστε το σπίτι σας, εξοικονομώντας ενέργεια και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής σας!
Στην εποχή που η βιωσιμότητα και η εξοικονόμηση ενέργειας κατέχουν κεντρική θέση, η υπηρεσία μας για την ενεργειακή αναβάθμιση σπιτιού είναι εδώ για να σας βοηθήσει να κάνετε το σπίτι σας πιο αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον. Είτε πρόκειται για μονοκατοικία, διαμέρισμα ή επαγγελματικό χώρο, εμείς προσφέρουμε λύσεις που θα μειώσουν την κατανάλωση ενέργειας, θα βελτιώσουν την άνεση και θα μειώσουν το κόστος των λογαριασμών σας.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπηρεσία ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ

Η εταιρεία μας διατηρεί μια πολυετή συνεργασία με έμπειρους και αξιόπιστους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, έτοιμοι να ανταποκριθούν στις πιο απαιτητικές προκλήσεις.

 

Ως ASTACON τεχνική εταιρεία σας προσφέρουμε όλο το φάσμα των υπηρεσιών των μηχανικών, πάντα σύμφωνα με την εκάστοτε νομοθεσία
και τις τελευταίες τάσεις στον κατασκευαστικό τομέα.

 

Ενημερωθείτε αναλυτικά για την υπηρεσία ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΥ.